Ruussaar: arvan, et Ansipi «ootamatu» kandideerimine polnud sugugi nii ootamatu

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip teel presidendiga kohtumisele.
Andrus Ansip teel presidendiga kohtumisele. Foto: Erik Prozes

Ajakirjanik Ainar Ruussaar avaldas arvamust, et endise peaministri Andrus Ansipi äkkotsus kandideerida europarlamenti ei tulnud sugugi nii ootamatult.

«Arvan, et Ansipi «ootamatu» kandideerimine Euroopa Parlamenti polnud sugugi nii ootamatu, see oli Reformierakonnal pikalt ette planeeritud,» rääkis Ruussaar Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Ei tea midagi, paljud reformierakondlased ju planeerisid, et kui Siim Kallas tuleb Eestisse tagasi, saab Ansipi suunata kuidagi ilma kuulamisteta parlamendi ees otse Euroopa Komisjoni,» arvas ajakirjanik Hindrek Riikoja.

Ruussaar: Karel Rüütli sõnavõtud meenutavad Arnold Rüütli omi

«Sotside riigikogu fraktsiooni asub juhtima Karel Rüütli, endine Rahvaliidu esimees, kes suutis enne Rahvaliidu lõplikku lagunemist sotside ridadesse üle tulla. Karel Rüütli sõnavõtud meenutavad Arnold Rüütli juttu, kus kuulad ja kuulad ja tegelikult ei saa mitte midagi aru,» leidis Ruussaar.

«Sotsid ise on sellel juhtuda lasknud, erakonna esimees on ju endine keskerakondlane. Kui tihti oleme kuulnud, et Eiki Nestor või Marju Lauristin kandideeriks sotside esimeheks?» küsis Riikoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles