Kohus mõistis naisetapja 11 aastaks vangi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru maakohus.
Viru maakohus. Foto: Peeter Langovits

Viru maakohus mõistis neljapäeval 22-aastase Aleksandr Zemtsovi süüdi naise tapmises ja kehalises väärkohtlemises ning määras talle liitkaristusena 11-aastase vangistuse.

Kohus liitis Zemtsovi 11-aasta pikkusele vangistusele juurde tema varasema kandmata karistuse 11 kuud ja 22 päeva, vahendas maakohtu pressiesindaja.

Süüdistuse järgi läks alkoholijoobes mees 2009. aasta 23. märtsi esimestel tundidel Narvas oma endise elukaaslase korterisse, kus tal tekkis seal elavate naistega tüli.

Tüli käigus paiskas Zemtsov oma endise elukaaslase vanema õe pikali ning kägistas teda kaasas olnud nööri ja paelaga, mistõttu naine lämbus.

Pärast seda tungis Zemtsov kella 1.40 paiku öösel kallale endisele elukaaslasele ja üritas teda kägistada, tekitades talle füüsilist valu ja verevalumeid kaela piirkonda, kuid naine jäi siiski ellu.

Kohus luges mehe karistusaja alguseks mullu 23. märtsi, kui politsei ta kinni pidas. Kohtuotsusele saab esitada apellatsiooni 15 päeva jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles