Türgi valitsus süüdistab valimisõhtu elektrikatkestustes kassi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Valimisõhtu elektrikatkestused, mille tagajärjel tuli mitmes Türgi piirkonnas hääli lugeda küünlavalgel, põhjustas alajaama roninud ja tõenäoliselt seal ka õnnetu lõpu leidnud kass, väitis tänasel pressikonverentsil energiaminister Taner Yıldız.


«Sõbrad, ma ei tee nalja. Kass läks alajaama. Tema oligi Ankara elektrikatkestuse põhjus ning selline asi ei juhtunud esimest korda. Selle seostamine valimistega on vale. On vale karjuda «pettus»,» rääkis Yıldız.

«Need, kes Gezi pargi protestide ajal varjusid puude ja rohealade taha, peidavad end nüüd elektripostide taha,» jätkas minister. «See on äärmiselt vale. Opositsioonierakonnad võitsid piirkondades, kus nad need kaebused esitasid. Nad käituvad nagu õppilased, kes ei õppinud tundides piisavalt palju.

Valimisõhtul väitis Yıldız, et elektrikatkestuste põhjusteks olid torm ja lumi. Kahtlased elektrikatkestused häältelugemise ajal on üks asju, mille üle opositsioon kaebab.
 

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles