Ansip sai riigikogu väliskomisjoni liikmeks

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip riigikogus.
Andrus Ansip riigikogus. Foto: Liis Treimann / Postimees

Riigikogu juhatus kinnitas peaministri kohalt lahkunud ja riigikogu liikme kohale asunud Reformierakonna esimehe Andrus Ansipi  parlamendi väliskomisjoni liikmeks.

Riigikogu juhatus kinnitas täna Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluva endise haridusministri Jaak Aaviksoo põhiseaduskomisjoni, IRLi kuuluva riigikogu endise esimehe Ene Ergma riigikaitsekomisjoni, sotsiaaldemokraat Etti Kagarovi sotsiaalkomisjoni ja IRLi kuuluva endise regionaalministri Siim Valmar Kiisleri majanduskomisjoni liikme kohale, teatas riigikogu pressiesindaja.

IRLi kuuluv endine majandus ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts sai väliskomisjoni, sotsiaaldemokraat Barbi-Jenny Pilvre-Storgård väliskomisjoni ja Euroopa Liidu asjade komisjoni, IRLi esimees ja endine kaitseminister Urmas Reinsalu põhiseaduskomisjoni, IRLi kuuluv endine põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder rahanduskomisjoni , sotsiaaldemokraat Tiit Tammsaar majanduskomisjoni ja IRLi kuuluv endine siseminister Ken-Marti Vaheri õiguskomisjoni liikmeks.

Riigikogu juhatus kinnitas ka sotsiaaldemokraat Kalev Kotkase lahkumise maaelukomisjoni liikme kohalt ning asumise põhiseaduskomisjoni liikme kohale, sotsiaaldemokraat Karel Rüütli lahkumise keskkonnakomisjoni liikme kohalt ning asumise rahanduskomisjoni liikme kohale, sotsiaaldemokraat Neeme Suure lahkumise põhiseaduskomisjoni liikme kohalt ning asumise õiguskomisjoni liikme kohale ja Reformierakonna liikme Deniss Boroditši lahkumise põhiseaduskomisjoni liikme kohalt ning asumise majanduskomisjoni liikme kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles