Saaremaal hukkus paadiga merele triivinud kuueaastane poiss

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna õhtul sai Kuressaare merevalvekeskus teate Saaremaal Pae sadama lähistel merel triivivast paadist, milles on laps. Päästjad leidsid lapse veest, kuid tema elustamine tulemusi ei andnud.

Kuressaare merevalvekeskus sai täna kell 18.21 teate, et Saaremaa idarannikul Pae sadama lähistel kaldast umbes 300 meetri kaugusel on merel paat, mis triivib kaldast eemale, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja. Helistaja andis teada, et paadis on üksi kuueaastane poiss.

Abivajaja poole asusid teele Kuressaare kordoni piirivalvurid, Kuressaare päästekomando päästjad ja Muhu vabatahtlikud merepäästjad ning kiirabi.

Päästjad leidsid päästevestis poisi veest ja tõid kaldale, üritades teel kaldale last elustada. Kell 19.27 jõuti kaldale ning poiss anti meedikute hoole alla. Kohalolnud meedikute pingutused tulemusi ei andnud ja poissi elustada ei õnnestunud.

Juhtumi asjaolude väljaselgitamisega tegeleb politsei.

Copy
Tagasi üles