Hollandis leiti surnult endise tipp-pankuri perekond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABN Amro peakorter Amsterdamis.
ABN Amro peakorter Amsterdamis. Foto: SCANPIX

Hollandi suurpanga ABN Amro Group NV endine Hollandi üksuse tegevjuht Jan Peter Schmittmann, tema abikaasa ja noorem tütar leiti eile hommikul kodust surnult.

Schmittmannid elasid Larenis, mis jääb 32 kilomeetri kaugusele Amsterdamist. Abikaasad olid mõlemad 57-aastased, noorem tütar aga 22-aastane. Portaali DutchNews.nl andmetel oli kodus elanud tütar puudega.

Hollandi ajalehe Algemeen Dagblad andmetel leidis surnukehad pere vanim tütar, kes tuli vanematele külla, kuna pidi peagi suunduma Indiasse praktikale.

Politsei esialgse hinnangu järgi võib olla tegemist peresisese tragöödiaga. Praegu pole teada, kas selles mängis mingit rolli ka pereisa äritegevus või mitte.

Schmittmann läks ABN Amrosse tööle 1983.aastal. Hollandi üksuse tegevjuhiks sai ta aastal 2003. Aastal 2007 sattus pank suurtesse raskustesse. Schmittmann pidi ametikohast loobuma detsrmbris 2008, samal aastal varem oli pank riigistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles