Galerii: Reformierakond kinnitas europarlamendi valimiste esinumbriks Ansipi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Estonia kontsertsaalis kogunenud Reformierakonna Üldkogu kinnitas erakonna eurovalimiste kandidaatide nimekirja, mida juhib endine peaminister Andrus Ansip.

«Praegune europarlamendi koosseis on seisukohal, et tulevasele volinikule tuleks parlamendi mandaat kasuks. Ütlen veelkord selgelt - ma tahan saada europarlamendi mandaati, et kandideerida  Eesti esindajana Euroopa komisjoni liikmeks. Ma luban, et teen kõik selleks, et Reformierakonna jaoks oleks europarlamendi valimised edukad,» kinnitas Ansip.

«Ma tahan, et Euroopa Liit oleks tugev. See on kõigi eurooplaste huvides ja Eesti huvides. Kandideerin europarlamendi valimistel seistes samade väärtuste eest, mida olen kaitsnud viimased üheksa aastat ka valitsusjuhina,» lausus Ansip.

Ansipi sõnul on Eesti inimeste jaoks Euroopa ka oluline majandusprojekt. «70 protsenti Eesti ekspordist läkitatakse teistesse Euroopa riikidesse. Võimalus kaubelda 500 miljoni inimesega turul piiranguteta on kasvatanud Eesti majandust ja aidanud siia luua töökohti. Kindlasti annab kauplemist Euroopa Liidus muuta veelgi barjäärivabamaks,» sõnas Ansip.

Reformierakonna 12 kandidaati Euroopa Parlamendi valimistel 2014 on: Andrus Ansip, Kaja Kallas, Urmas Paet, Igor Gräzin, Jürgen Ligi, Laine Randjärv, Vilja Savisaar-Toomast, Rait Maruste, Urve Tiidus, Aivar Sõerd, Margus Hanson ja Arto Aas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles