Riigikogu juhatus kinnitas Margus Lepiku Urmas Klaasi asendusliikmeks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maavanem  Margus Lepik.
Valga maavanem Margus Lepik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riigikogu juhatus kinnitas Tartu linnapeaks siirduva reformierakondlase Urmas Klaasi asemel tänariigikogu liikmeks tema asendusliikme Valga maavanema Margus Lepiku, kes enda sõnul riigikogus tööle ei asu.

«Tegemist on protseduurilise küsimusega,» selgitas BNSile riigikogu pressiesindaga Gunnar Paal. «Lepik saab asenduskohast loobuda alles siis kui ta on sellele kohale kinnitatud.»

Lepik on BNSile öelnud, et soovib maavanemana jätkata ja ilmselt asub Klaasi lahkumise järel parlamenti tema teine asendusliige Aivar Rosenberg, kes saab parlamenti asuda alles siis kui Lepik on enda kohast ametlikult loobunud.

Ka registreeris riigikogu juhatus esmaspäeval Tatjana Jaansoni ja Maimu Bergi Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmeteks ning kinnitas Lauri Vahtre asumise Euroopa Liidu asjade komisjoni liikme kohale, Jaansoni asumise maaelukomisjoni liikme kohale ja Bergi asumise väliskomisjoni liikme kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles