Tamsalus mõrvatud neiu isa: üks süüdlastest vaid irvitas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu 22. märtsil leiti Tamsalus terviserajalt vägivallatundemärkidega 15-aastase Maryli surnukeha.
Mullu 22. märtsil leiti Tamsalus terviserajalt vägivallatundemärkidega 15-aastase Maryli surnukeha. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Kohtuprotsessil 15aastase Marily mõrvaga seotud kolmiku üle irvitas tüdruku isa sõnul üks väidetav mõrtsukas talle vastu, teine aga puhkes nutma. 

Tamsalus mõrvatud Marily isa Margus meenutab, kuidas tema pilk kohtus Natalja omaga ristus. «Vaatasin talle silma, ta irvitas mulle vastu,» rääkis ta Õhtulehele.

Sulev olevat üldse vait olnud ning enda ette maha vaadanud. «See poiss (Valeri – toim) hakkas isegi nutma, kui kuulis juhtunu kirjeldust ja asitõenditest.»

Süüdistuse kohaselt võtsid Valeri, Natalja ja Sulev eelmise aasta 18. märtsi õhtul Marilylt vabaduse ning hoidsid teda Tamsalus Koidu tänaval asuvas korteris kuni 21. märtsi õhtuni. Sel ajavahemikul tarvitati tüdruku suhtes vaimset, füüsilist ja ka seksuaalset vägivalda. Seejärel tüdruk tapeti, varjamaks tema kallal toime pandud kuritegusid.

Protsess jätkub 22. aprillil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles