USAs kaotas laps lastepäevakodusse sõitnud auto tõttu elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Floridas Orlandos leidis aset juhtum, milles auto sõitis lastepäevakodu territooriumile lõhkudes piirdeaia.

Selle tagajärjel hukkus väike tüdruk ning 15 inimest said vigastada, edastab foxnews.com.

Võimude sõnul on kannatanutest 12 lapsed, kellest osadel on vigastused väga rasked. Lisaks lastele vajas haiglaravi ka üks täiskasvanu.

Hõbedast värvi linnamaastur Dodge Durango sõitis kokku Toyotaga põhjustades selle, et Toyota sõitis lastepäevakodu alale. Lastekeskuses oli siis umbes 50 last.

Durango juht põgenes pärast seda sündmuskohalt. Florida maanteepolitsei tegi kindlaks, et pügenenu oli 28-aastane varem kohtulikult karistatud Robert Corchado.

Politsei leidis kokkupõrkes kahjustada saanud Durango üles.

Orlandos Winter Parkis elav Corchado kandis varem vanglakaristust kokaiiniäri eest. Ta istus talle määratud kolmest aastat ära kaks ja vabanes vanglast ennetähtaegselt.

Lastepäevakodu vastas olevas bensiinijaamas töötanud Ronny Avellan sõnas, et pärast auto sissesõitu lastealale tekkis seal kaos ja paanika.

Juhtum leidis aset eile kella 15.00 paiku kohaliku aja järgi. Tegemist on lastepäevakoduga, kus on lapsi vanuses kuuest nädalast kuni 12-aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles