Roheliste juhatus arutab uute eestkõnelejate nimetamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roheliste kodulehe fragment.
Roheliste kodulehe fragment. Foto: www.erakond.ee

Eestimaa Roheliste juhatus hakkab teisipäeval taas arutama võimalike uute eestkõnelejate nimetamist.

Sel nädalal erakonna esimeseks eestkõnelejaks valitud riigikogu liige Aleksei Lotman ütles BNS-ile, et teisipäeval osutusid teised juhatuse liikmed nii tagasihoidlikuks, et ei soovinud esialgu eestkõneleja rolli võtta.

Tema sõnul on juhatuse liikmete tööjaotus üldjoontes paigas ning töö ei jääks tegemata ka juhul, kui uusi eestkõnelejaid ei valita. «Sellegipoolest arvan, et lisaks mulle hakkab erakonnas olema veel üks-kaks eestkõnelejat,» lausus Lotman.

Eestkõnelejaid saab valida juhatuse liikmete seast, kuhu peale Lotmani kuuluvad Aleksander Laane, Andres Siplane, Jaan Vaabel, Rasmus Lahtvee, Tanel Ots, Terje Põvvat, Toomas Trapido ja Triin Veber.

Erakonna uus juhatus valiti ametisse mai lõpus peetud üldkogul, kus sisetülidesse sattunud viimase kahe juhatuse koosseisu liikmed otsustasid kodurahu huvides valitavatesse kogudesse mitte kandideerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles