Tullio Liblik nõuab maltsaks nimetamise eest 200 000 krooni

Martti Kass
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tullio Liblik
Tullio Liblik Foto: Irina Mägi/Meie Maa/Scanpix

Ettevõtja Tullio Liblik nõuab kohtu kaudu kuni 200 000 krooni suurust kahjutasu äripartner Andrus Sukleselt, kes teda sügisel meedias avalikult solvas ja muu hulgas maltsaks nimetas.

Andrus Sukles nimetas Liblikut Eesti Ekspressi veergudel ja mujal meedias alatuks limukaks, vargaks ja maltsaks ning pidi seetõttu eelmisel nädalal Harju maakohtus toimunud istungil ka selgitusi jagama, kirjutas Saarte Hääl.

Sukles kinnitas kohtus, et ei ole kunagi Liblikut kägistanud, küll aga saatnud Liblik kohtumisele Suklese kaasvõitleja Pille Saartsiga enda asemel tuntud kriminaali Andre Käeni ning olla talle allmaategelase kaudu soovitanud, et Sukles ära läheks ega tüütaks enam Liblikut.

Saarte Häälele kinnitas Libliku toonane volitatud esindaja Andre Käen, et andis ainult Suklese esindajale paberid üle ning mingisugusest ähvardamisest ei ole ta midagi kuulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles