Marrandi, Rüütli ja Õunapuu lahkuvad Rahvaliidust

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Õunapuu, Karel Rüütli, Jaanus Marrandi ja Rein Randver
Jaan Õunapuu, Karel Rüütli, Jaanus Marrandi ja Rein Randver Foto: Elmo Riig / Mihkel Maripuu / Toomas Huik

Seni Rahvaliitu kuulunud riigikogu liikmed Jaanus Marrandi, Karel Rüütli ja Jaan Õunapuu ning erakonna senine Valgamaa ühenduse juht Rein Randver teatasid erakonnast lahkumisest ning liitumisest Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.


Lahkujad teatasid oma avalduses, et Eesti poliitika vajab muutusi ja selleks, et olla selles muutmises aktiivsed osalised, ühinevad nad sotsidega.

«Olles ise koos mõttekaaslastega Rahvaliidu «Hooliva Eesti» programmi kaasautorid, arvame, et neid programmilisi lubadusi on võimalik kõige tulemuslikumalt täita Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas. Me mõistame Eesti inimesi, kes on tüdinenud parteilisest tühikemplemisest ja meie riigi järjest süvenevast erakondadekesksest  tsentraliseerimisest. Me tahame seda muuta ja kutsume ka teisi  sarnaselt mõtlevaid inimesi meiega ühinema ja kaasa aitama,» seisab nende avalduses.

Riigikogus esindavad nüüd Rahvaliitu Mai Treial ja Ester Tuiksoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles