Rasmussen: Vene propaganda on vaid suitsukate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NATO peasekretär Anders Fogh Rasmussen.
NATO peasekretär Anders Fogh Rasmussen. Foto: SCANPIX

Venemaa propaganda NATO ja lääneriikide vastu on vaid suitsukate oma ebaseaduslike tegude varjamiseks, ütles alliansi peasekretär Anders Fogh Rasmussen.

«Hajutage suitsukate ja tõde saab selgeks: Venemaa on relvajõul ja kõiki rahvusvahelisi kohustusi rikkudes annekteerinud Krimmi,» ütles Rasmussen täna avaldatud arvamusartiklis.

«Venemaa on nüüd maailmast isoleeritud, tema rahvusvaheline usaldusväärsus on kahjustatud. See pole Venemaa huvides,» lisas peasekretär, kelle sõnul ei käitu Venemaa parterina, vaid vastasena.

«Venemaa ees seisab valik: lõpetada teiste süüdistamine oma tegudes, väed tagasi tõmmata, asuda uuesti täitma oma rahvusvahelisi kohustusi ja asuda taastama usaldust,» märkis Rasmussen. «Vastasel korral seisab Venemaa silmitsi süveneva rahvusvahelise isolatsiooniga. See pole kellegi huvides ning muudab meie maailma ainult ohtlikumaks ja ettearvamatuks.»

Kuna antud teemal oli väga palju Postimehe kommenteerimise tingimustele mittevastavaid kommentaare, otsustas Postimees loo kommentaariumi sulgeda.

Copy
Tagasi üles