Tallinna vanglat hakkab juhtima Kaimar Karuauk

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vangla
Tallinna vangla Foto: Liis Treimann / Postimees

Tallinna vangla direktorina asub järgmisel nädalal tööle seni Harku ja Murru vanglat juhtinud Kaimar Karuauk, Harku ja Murru vangla direktoriks saab vangla praegune asedirektor Kermo Päll.

Justiitsministeeriumi teatel on Karuauk (37) vanglateenistuses töötanud alates 1995. aastast. Ta on töötanud Tallinna vanglas eri ametikohtadel, näiteks kontrolöri ja valvurina ning olnud julgeolekuosakonna spetsialist ja peaspetsialist. Samuti on ta töötanud justiitsministeeriumi vanglate osakonnas ning juhtinud aastatel 2000-2006 Tallinna vangla julgeolekuosakonda.

2006. aastast töötas Karuauk Harku vangla ja Murru vangla direktori asetäitjana ja Murru vangla direktorina ning alates 2011. aastast on ta Harku ja Murru vangla direktor. Lisaks on ta osalenud ekspertmissioonil Gruusia vanglate arendamisel.

2000. aastal Sisekaitseakadeemia korrektsiooni eriala lõpetanud Karuauk õpib praegu Tallinna Ülikoolis organisatsioonikäitumise magistriõppes ning planeerib õpingud lõpetada 2015. aastal.

Tema asemel Harku ja Murru vanglat juhtima asuv Kermo Päll (34), kes on samuti lõpetanud Sisekaitseakadeemia korrektsiooni eriala, on Harku vanglas töötanud 2000. aastast. 2011. aastast on ta Harku ja Murru vangla asedirektor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles