Sinisalu: Savisaar tegeleb oma valijate kinnistamisega

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitsepolitsei peadirektor Arnold Sinisalu, komissar Andres Kahar ja pressiesindaja Harrys Puusepp esitlesid täna pressikonverentsil kapo värsket aastaraamatut.
Kaitsepolitsei peadirektor Arnold Sinisalu, komissar Andres Kahar ja pressiesindaja Harrys Puusepp esitlesid täna pressikonverentsil kapo värsket aastaraamatut. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Kaitsepolitseiameti peadirektor Arnold Sinisalu sõnul tegeleb Keskerakonna esimees Edgar Savisaar oma väljaütlemistega erakonna valijaskonna kinnistamisega.

«See on tema õigus esineda nii, kuidas tema soovib,» ütles Sinisalu täna kaitsepolitsei aastaraamatu esitlusel ajakirjaniku küsimusele vastates.

Kaitsepolitsei juht märkis, et Savisaare mõju ja tuntus on suurem, kui näiteks nädalavahetusel Tallinnas Venemaa saatkonna juures Kremli-meelse meeleavalduse korraldanud isikutel.

Küsimusele, kas ta näeb Savisaart nimetatud seltskonnaga samal poolel olevat, ütles Sinisalu, et «mingis mõttes tundub see nii olevat».

Edgar Savisaar pälvis suurt tähelepanu märtsi alguses tehtud avaldusega, milles ta seadis kahtluse alla pärast president Viktor Janukovitši kukutamist parlamendi poolt ametisse kinnitatud uue valitsuse legitiimsuse.

«Praegusel kaikameeste diktaadi järgi moodustatud Ukraina valitsusel pole aga paraku mandaati ega ka võimekust isegi vabade valimiste läbiviimiseks. Rääkimata muudest riigi ees seisvate põhiliste küsimuste lahendamisest,» ütles Savisaar märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles