Pärnu kriminaaltalitus otsib kassi tulistajat

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärnu kriminaaltalitus palub inimeste abi, et selgitada välja, kes võis Sindis relvast tulistada kodukassi, kes sai nii vigastada, et ta tuli magama panna.

Aprilli alguses leidsid Sindis kassiomanikud, et nende kodulooma on keegi senituvastamata relvast tulistanud selgroogu nii, et loom tuli edasiste piinade vältimiseks hukata.

Politsei palub kõigil, kel on infot selle kohta, kes võis sellise hukatusliku teo toime panna, teada anda telefonidel 5343 5613 või 110.

Sindis toime pandud teo uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb looma julma kohtlemist julmal viisil. Selle eest on ette nähtud rahaline karistus või kuni üheaastane vangistus.

Loomade väärkohtlemise ja julma kohtlemise teated on üha enam saamas igapäevaseks ning politsei kutsub kõiki üles märkama ja teatama juhtumitest, kui loomi piinatakse või käitutakse ebasobivalt. Loom enese eest seista ei saa, kuid inimene saab ja seega ärge jätke kahtlasest teost teatamata ja võimalusel sekkuge, palub politsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles