Paide kingib taasiseseisvumispäeval linlastele sinimustvalgeid lippe

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide Linnavalitsus

Paide linn kingib taasiseseisvumispäeva puhul 17 kauni kodu ja kinnistu


omanikule sinimustvalge riigilipu.

20. augustil, Paide raekoja taasavamisel kingib linnapea Kersti Sarapuu 17 Paide linna ilusa kodu ning kinnistu omanikule sinimustvalge riigilipu tänamaks neid Paide linnapildi kaunistamise eest ning tähistamaks seeläbi ka 17 aasta möödumist Eesti taasiseseisvumisest, vahendas linnavalitsuse pressiesindaja.

«Loodame käivitada traditsiooni ning Eesti riigi ühel tähtsaimal päeval avaldada tänu ka neile tublidele ning eeskujulikele Paide inimestele, kes on loonud endale kauni kodu ning seeläbi toonud ilu ka Paide linnapilti. Sinimustvalge rahvuslipp on kindlasti iga kauni kodu pärl,» tunnustas linnapea Kersti Sarapuu Paide tublisid kinnistuomanikke.

«Just paljuski tänu nendele inimestele tunnistati Paide linn eelmisel aastal Järvamaa kauneimaks omavalitsuseks,» rääkis ta.

Sinimustvalged riigilipud kingitakse Paide linna kinnistuomanikele, kes esitati eelmisel aastal linna heakorrakonkursile ning kes leidsid seal tunnustamist. Lippude üleandmine toimub kolmapäeval, 20. augustil renoveeritud Paide raekoja taasavamisel, misjärel annavad raekojas taasiseseisvumispäevale pühendatud kontserdi Kristo Käo ning Jorma Puusaag.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles