Politsei õhkis Bostoni maratoni finišipaigas kaks kahtlast seljakotti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA politsei õhkis eile Bostoni maratoni finišipaigas kaks kahtlast seljakotti ning pidas kinni kahtlusaluse, edastas meedia.

Politsei evakueeris Bostoni maratonile tehtud pommirünnakute esimesel aastapäeval maratoni finišipaigast sadu inimesi pärast kahe kahtlase seljakoti leidmist.

Bostoni politsei kirjutas oma suhtlusvõrgustiku Twitter kontol, et järelevalveta seljakottidega seoses võeti vahi alla meessoost kahtlustatav.

Hiljem seljakotid ettevaatusabinõuna õhiti, ütles Randall Halstead Bostoni politseist.
Kahtlusalune on Kevin Edson (25), kes kõndis vahetult enne kella 7 õhtul (Eesti aeg 02.00 ööl vastu kolmapäeva) paljajalu Boylstoni tänaval, edastas ajaleht Boston Globe.

Halsteadi sõnul oli mees riietatud musta, kandis seljapauna ning käitus veidralt.

Edson ütles politseinikule, et tal on kotis kiirkeedupott, seejärel mees vahistati ning kohale kutsuti pommirühm, lisas Halstead.

Tänavune Bostoni maraton peetakse esmaspäeval.

Tšetšeeni päritolu Tamerlan ja Džohhar Tsarnajev korraldasid mullu 15. aprillil Bostoni maratoni finišipaigas kaks plahvatust, milles sai surma kolm ja vigastada 264 inimest.

Tamerlan hukkus tulevahetuses politseiga kolm päeva hiljem, 19-aastane Džohhar võeti pika inimjahi tulemusena kinni, kuid sai põgenemiskatsel tõsiselt vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles