Kompus Ruussaare lahkumisest: olen uhke, et Ainarit peeti selle väljakutse vääriliseks

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Kompus
Ilmar Kompus Foto: Heiki Rebane / BNS

BNS Grupi omanik Ilmar Kompus ütles Ainar Ruussaare lahkumist rahvusringhäälingusse kommenteerides, et ta on uhke selle üle ning tema sõnul peaksid Eestit teenima parimad.

«Ma olen uhke selle üle, et Ainarit peeti selle väljakutse vääriliseks. Ma ikkagi olen patrioot. Arvan, et Eesti riiki peaksid teenima parimad pojad,» rääkis Kompus.

«Hea on see, et Ainar on selle organisatsiooni tugevalt üles ehitanud. Ma küll möönan, et mul on kahju sellest, aga ma annan endale ka aru, et see väljakutse oli see, mis Ainarile töö plaanis pakkus palju enamat, kui meie oleks talle pakkuda suutnud. See valik on loogiline. Ma teadsin sellest. Julgen arvata, et teadsin sellest sama kaua kui Ainar. Suhtlus sel teemal on olnud temaga väga avameelne.»

Ruussaare lahkumise tähtaeg BNS OÜ juhatuse esimehe ja uudisteagentuuri vastutava peatoimetaja kohalt pole veel Kompuse sõnul paika pandud, kuid seda üritatakse võimalikult valutult teha. «Kui oleme veendunud, et meil on olemas kompetents ja meeskond, keda vajame ning oleme valmis üle võtma, siis me seda ka teeme. Kinnitus sellele spekulatsioonile, mis mõni nädal tagasi üles visati, tuli alles eile õhtul. Me oleme põgusalt sel teemal Ainariga rääkinud, aga arusaadavalt pole meil veel ühtegi inimest sinna praegu asemele nimetada. See võtab omajagu aega.»

Kompus sõnas, et praegu pole veel otsustatud, kuidas Ruussaarele asendaja leitakse, kuid sellega tegeletakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles