Rongiõnnetuse tõttu muutus rongide sõiduplaan

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron
Elron Foto: A.Peegel

Harjumaal Raasikul täna pärastlõunal juhtunud raske rongiõnnetuse tõttu tegi Elron mitmeid muudatusi reisirongide nii tänases kui ka homses sõiduplaanis.

Kell 16 väljunud Tallinna-Narva reis läks välja plaanijärgselt ning teenindas Tallinna-Aegviidu rongi reisi Lagedi-Aegviidu lõigul.

Kell 15.35 väljunud Tallinna-Aegviidu reis lõpetas oma teekonna Lagedi jaamas, rongis olnud reisijad said sõitu jätkata kell 16 Tallinnast väljunud Tallinna-Narva rongiga.

Kell 16.20 väljunud Tallinna-Tartu reis hilines seoses õnnetusega 55 minutit.

Tartu-Valga õhtune reis on õnnetuse tõttu käigust jäänud. Vedu toimub asendusbussidega, mis väljuvad Tartust kell 20.

Tallinna-Aegviidu õhtused kell 16.23, 17.15 ja 17.25 väljuvad reisid on õnnetuse tõttu samuti käigust jäänud.

Tallinna-Tartu kell 17.43 väljuv ekspressreis teeb teel Tartusse peatused kõigis Tallinna-Aegviidu peatustes.

Kell 18.25 väljuv Tallinna-Aegviidu ja kell 21.55 väljuv Aegviidu-Tallinna reis on asendatud bussidega. Bussid väljuvad Tallinnast kell 18.25 ja Aegviidust kell 21.55.

Edela- ja läänesuuna rongiliiklus toimub põhiplaani kohaselt. Samuti väljub põhiplaani järgi kell 19.02 Tallinna-Narva reis, kell 20.47 Tartu-Tallinna reis ja kell 20.29 Tallinna-Tartu reis.

Raasiku ülesõidul toimunud õnnetuse tõttu asendab Elron kolmapäeva õhtused Tallinn-Aegviidu elektrirongid bussidega. Kaks viimast Tallinn-Aegviidu rongi, mis peaks väljuma kell 21.20 ja 22.00, jäävad käigust ära ja on asendatud bussidega. Bussid väljuvad Tallinnast kell 21.20 ja 22.00.

Õhtul teatas ettevõte, et Tallinna-Aegviidu liinil on elektrirongiliiklus häiritud ka neljapäeval, sest Raasiku jaamas toimuvad raudtee remonditööd.

Seetõttu jäävad ära kell 5.54 ja kell 6.14 Aegviidust väljuma pidanud reisid Tallinna. Elron palub kasutada reisi 221 Narva-Tallinn, mis jõuab Aegviidu jaama kell 6.44 ja läbib seejärel oma teel kõik peatused. 

Samuti jääb ära hommikul kell 7.15 Aegviidust Tallinna väljuma pidanud reis. Reisi asemel väljuvad Aegviidust asendusbussid. Kogu päeva jooksul võivad Tallinna ja Aegviidu vahel sõitvad rongid hilineda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles