Ilves: raudteeülesõidukohtade ohutus tuleb üle vaadata

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves
Toomas Hendrik Ilves Foto: Liis Treimann / Postimees

President Toomas Hendrik Ilves avaldas täna õhtul kaastunnet Raasikul rongiõnnetuses hukkunute lähedastele ja sõpradele ning ütles, et kõigi raudteeülesõidukohtade ohutus tuleb üle vaadata.

«Minu kaastunne Raasiku raudteeülesõidul toimunud õnnetuses hukkunute lähedastele ja sõpradele. Vigastatutele soovin kiiret paranemist,» kirjutas Ilves suhtlusvõrgustikus Facebook.

Ühtlasi palus ta, et need, kelle kohus see on, vaataksid üle kõigi raudteeülesõidukohtade ohutuse. Samuti kutsus ta kõiki autojuhte olema hoolikad ja tähelepanelikud.

Harjumaal Raasiku raudteeülesõidul juhtus raske õnnetus täna pärastlõunal kell 15.19, kui veok sõitis küljelt sisse reisirongile. Õnnetuses hukkus kaks ja 12 inimest sai vigastada.

Kokkupõrke tõttu paiskus rongist kaks vaguniosa rööbastelt välja, jäädes püstiselt raudteetammile. Sündmust lahendavad politsei, pääste, kiirabi, prokuratuuri ja raudtee esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles