Raasiku õnnetuse tõttu on rongiliiklus endiselt häiritud

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumaal Raasiku raudteejaama juures juhtus kahe kannatanud õnnetus.
Harjumaal Raasiku raudteejaama juures juhtus kahe kannatanud õnnetus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile pärastlõunal Raasiku ülesõidul toimunud raske liiklusõnnetuse tõttu on rongiliiklus Aegviidu liinil täna endiselt häiritud, Elron asendab mitmed rongid bussidega.

Raasiku jaamas on toimumas raudtee remonditööd, mille tõttu on häiritud Tallinn-Aegviidu liinil tavapärane elektrirongiliiklus, teatas Elron.

Reiside 408 ja 412 Tallinn-Aegviidu väljumisi teenindavad asendusbussid. Asendusbussid väljuvad Tallinnast kell 13.25 ja 15.35.

Reiside 413 ja 417 Aegviidu-Tallinn väljumisi teenindavad asendusbussid. Asendusbussid väljuvad vastavalt kell 14.55 ja kell 17.

Tallinna-Aegviidu liinil kell 14.35, 16.23, 17.15 ja 18.25 väljuvad reisid jäävad käigust ära ja reisijad saavad kasutada kell 14.55 väljuvat Tallinna-Tartu, kell 16 väljuvat Tallinna-Narva, kell 17.43 väljuvat Tallinna-Tartu ja kell 19.02 väljuvat Tallinna-Narva rongi, mis peatuvad Tallinn-Aegviidu lõigul kõikides peatustes.

Kell 14.55 väljuv Aegviidu-Tallinna reis jääb ära ja reisijad saavad kasutada selle asemel Tartu-Tallinna ekspressi, mis peatub kõikides Aegviidu-Tallinna lõigu peatustes. Reis väljub Aegviidust umbes kell 15.40-15.50.

Reisid number 423 ja 425 Aegviidu-Tallinn jäävad samuti ära ja nende asemel palub Elron kasutada reise number 5 ja 17 ehk Tartu-Tallinn ekspresse, mis peatuvad Aegviidu-Tallinna lõigul kõikides peatustes.

Kell  17.25 väljuva Aegviidu-Tallinna reisi asemel palub ettevõte kasutada Aegviidust kell 17 väljuvat asendusbussi.

Tavapärane rongiliiklus võib häiritud olla ka lähipäevil. Elron soovitab jälgida oma kodulehekülge, kus on avaldatud värskeim info reisirongide sõiduplaanimuudatustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles