Euroopa võimud ajavad taga isa sõbraga kadunud noort prantsuse tüdrukut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laureleen Wavelet.
Laureleen Wavelet. Foto: Internet

Võimud üle kogu Euroopa üritavad kindlaks teha nädala eest perekonnatuttavast kitarriõpetajaga kadunud 15-aastase prantsuse tüdruku asukohta. Juhtumi muudab pingelisemaks see, et väidetavalt kavatseb mees enesetappu.

Laureelen Wavelet’d nähti viimati 10. aprillil, kui ta riigi põhjaosas asuvas Lens’i linnas oma koolist lahkus. Koos temaga oli 48-aastane kitarriõpetaja Christophe Lamarre

Lamarre on tüdruku isa lapsepõlvesõber ning väidetavalt ka praegune heroiinisõltlane. Lamarre tuli kaks päeva varem ootamatult oma töölt ära.

Laureeleni isa  Sylvain Wavelet on Prantsuse meediale öelnud, et sai laupäeval Lamarre’ilt kirja. Kirjas seisis, et kavatseb Laureeleni endaga Amsterdami kaasa võtta ning kui mehel raha otsa saab, kavatseb ta enesetapu sooritada.

Isa on suhtlusvõrgustikus saanud samuti oma tütre kontolt mitmeid teateid, kuid pole kindel, kas nende autoriks on tütarlaps ise või Lamarre.

Prantsuse politsei algatas mehe suhtes alaealise röövimise tõttu kriminaaluurimise ning tema kohta on väljastatud üle-Euroopaline arreteerimisorder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles