Elron: õnnetusrongis viibinud peaksid pöörduma ERGO kindlustuse poole

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval juhtus Harjumaal Raasiku raudteeülesõidul traagiline avarii, milles hukkus kaks inimest.
Kolmapäeval juhtus Harjumaal Raasiku raudteeülesõidul traagiline avarii, milles hukkus kaks inimest. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Elron soovitab eile pärastlõunal Raasiku ülesõidul toimunud raske õnnetuse kahjude hüvitamiseks pöörduda õnnetuse põhjustanud veoauto kindlustanud ERGO kindlustusseltsi poole.

«Elron palub reisijail, kes viibisid 16. aprillil Raasikul liiklusõnnetusse sattunud Tallinn-Tartu rongis 290 ja soovivad esitada kahju hüvitamise nõuet, pöörduda nõudega ERGO kindlustusseltsi poole,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste.

Elron avas spetsiaalse veebilehe, kus on välja toodud selgitused, millise info millisel kujul ja kellele täpselt peaks Raasiku õnnetuses osalenud reisijad esitama, et kindlustusandjad saaks tekkinud kahju hüvitama asuda.

Eile Raasikul õnnetusse sattunud nelja vaguniga diiselrongi maksumus on umbes kuus miljonit eurot.

Harjumaal Raasiku raudteeülesõidul põrkasid eile pärastlõunal kokku Tallinna-Tartu reisirong ja veoauto. Õnnetuses hukkusid veoki juht ja üks rongireisija, vigastada sai 12 inimest.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles