Novosibirski pensionär palus Ljudmila Putina kätt meedia vahendusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin ja Ljudmila Putina märtsis 2008.
Vladimir Putin ja Ljudmila Putina märtsis 2008. Foto: SCANPIX

Novosibirski pensionär Juri Babin tegi Ljudmila Putinale abieluettepaneku, pakkudes president Vladiir Putini endisel abikaasale nii kätt kui südant.

Babin loodab, et endise esileedi kuuleb tema ettepanekust meedia vahendusel, vahendas RIA Novosti.

«Mina olen vaba alates 2008. aastast ja ma tahan pakkuda kätt ning südant Ljudmila Aleksandrovna Putinale. Mõtlesin sellele juba kaks kuud tagasi, kuid Vladimir Putin ütles selle eile mulle ette. Loodan, et minu unistus täitub,» ütles ta ja lisas, et on Putini eakaaslane.

Kodulinnas kutsutakse Babinit kopikamiljonäriks ja seda nõukogude ja Vene kopikate tohutu kollektsiooni pärast. Mees korjas oma majja enam kui viis miljonit kopikat, mis kaalusid kokku 7,5 tonni. Detsembris 2012 pani ta oma kogu 19,9 miljoni rubla eest müüki, kuid ühtegi osthuvilist välja ei ilmunud.

Lisaks armastusele kopikate ja Ljudmila Putina vastu on mees tuntud ka seetõttu, et pakkus Edward Snowdenile Venemaal ajutist varjupaika ehk viit tuba oma majast ja seda suisa ilma rahata.

2013. aasta septembris püüdis Babin kohtu kaudu muuta oma perekonnanime. Uueks ametlikuks nimeks pidi saama Suure Venemaa President Babin, kuid Novosibirski Keskrajooni kohus ja ka perekonnaseisuamet ei andnud vastavat luba.

Putin vastas eilses otseliinis riigi uue võimaliku esileedi kohta esitatud küsimusele, et enne peab ta panema mehele endise abikaasa Ljudmila ja alles siis võib enda peale mõelda.

Ljudmila ja Vladimir Putin teatasid oma abielu lahutamisest juunis 2013. Nad olid elanud koos ligikaudu 30 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles