Slovjanski lähedal puhkes öösel tulevahetus

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ukraina lehe Kramatorsk.info andmetel leidis ööl vastu tänast Slovjanski lähedal Sregeevka külas aset tulevahetus sõdurite ja venemeelsete vahel, milles hukkus üks separatist.

Kohalike sõnul tiirutasid sõjaväe helikopterid küla kohal ning separatistide tugipunktis puhkes tulevahetus Ukraina dessantväelaste ja venemeelsete vahel. Ühe külaelaniku sõnul hukkus tulevahetuses vähemalt üks separatist, kuid sellele puudub ametlik kinnitus.

Uudisteportaal Kramatorsk News kirjutas samuti tulevahetusest Sergeevka külas, mis asub 17 kilomeetri kaugusel Kramatorskist. Protaali andmetel ründasid Ukraina sõdurid separatistide tugipunkti ning mitu venemeelset sai haavata.

Uudisteportaali sõnul saabusid Ukraina väed Sergeevkasse helikopteritega ning lahkusid pärast tulevahetust.

Eile õhtul leidis aset USA, Venemaa, Ukraina ja Euroopa Liidu kohtumine, milles kutsuti Ukraina vaenupooli vägivallast ja provokatsioonidest hoiduma ning hooneid vabastama. Separatistid pole hõivatud hooneid veel vabastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles