Raasiku vallavanem: viimane aeg oleks tõkkepuu paigaldada

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongiõnnetus Raasikul.
Rongiõnnetus Raasikul. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Raasiku vallavanem Raivo Uukkivi kinnitas, et nähtavus Raasiku raudteeülesõidul on halb ja rongi saabumist varjab ka kõrge hekk.

«Viimane aeg oleks tõkkepuu paigaldada,» kinnitas Raivo Uukkivi Õhtulehele. Eesti Raudtee kinnitas, et antud ülesõit tõkkepuud tegelikult ei nõuaks, kuna Raasiku ülesõit kuulub teise kategooriasse.

«Hoolimata sellest, kas tuled põlevad või ei põle, kas tõkkepuu on üleval või all – tähelepanelik tuleb olla,» kinnitas põhja prefektuuri liiklusjärelvalvekeskuse juht Elari Kasemets.

Veokijuhti Avot tundnud inimesed kinnitasid Õhtulehele, et mees töötas veokijuhina aastakümneid, oli aastaid padukarsklane ja hoolas liikleja.

Möödunud kolmapäeval sõitis Harjumaal Raasiku raudteeülesõidul veok kell 15.19 küljelt sisse reisirongile, raskes õnnetuses hukkus kaks ja 12 inimest sai vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles