Fotod: Lääne-Virumaal põles populaarne söögikoht

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju šašlõkibaaris Artur.
Tulekahju šašlõkibaaris Artur. Foto: Lugejapilt

Täna õhtupoolikul puhkes tulekahju Lääne-Virumaal Rõmeda külas, kus lahvatas leekidesse šašlõkibaar.

Häirekeskus sai tulekahju kohta teate täna kell 17.55. Ida päästekeskuse valvepressiesindaja ütles Postimehele, et tulekahjus keegi kannatada ei saanud.

Kella 18.50 ajal olid päästemeeskonnad veel sündmuskohal ning kustutasid põlengut. Sündmuskohal töötasid operatiivkorrapidaja, päästemeeskonnad Tapalt, Rakverest, Väike-Maarjast ja Kundast ning vabatahtlikud päästjad Kadrina, Kärmu ja Võsu komandodest. Kohal olid ka meedikud ning liiklust reguleeris politsei.

Päästjate sündmuskohale jõudes olid kahekordse puidust plekkkatusega hoone katusest leegid väljas. Päästjatel tuli kustutustööde käigus avada katusekonstruktsioone tulekollete leidmiseks.

Päästjad panid tule levikule piiri kella 20.35ks. Tulekahju tagajärjel hävis hoone katus täielikult. Kogu hoone sai kustutustööde käigus kuuma-, kustutusvee- ja tahmakahjustusi. Järelkustutustööd hetkel kestavad.

Pressiesindaja sõnul ei ole praegu veel teada, millest põleng alguse sai. Tulekahju täpse põhjuse selgitab välja menetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles