Mereakadeemia ja TTÜ ühinevad 1. augustist

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Mereakadeemia
Eesti Mereakadeemia Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

TTÜ ja Mereakadeemia allkirjastavad sel kolmapäeval ühinemislepingu, mille järgi saavad kõik mereakadeemia tudengid alates 1. augustist TTÜ üliõpilasteks. 

Ühinemislepingu allkirjastavad haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski, TTÜ rektor Andres Keevallik ning Eesti Mereakadeemia arendusprorektor rektori ülesannetes Roomet Leiger.

Mereakadeemia ja TTÜ ühinevad 1. augustil 2014. Sellest päevast alates on kõik Eesti Mereakadeemia rakenduskõrgharidus- ning magistriõppe üliõpilased ja täiendusõppurid TTÜ üliõpilased ja täiendusõppurid ning neile laienevad kõik TTÜ üliõpilaste ning täiendusõppurite õigused ja kohustused.

Mereakadeemia ülesandeks on anda merendusalast rakenduskõrgharidus- ja magistriõpet, korraldada täiendusõpet, edendada õppe-, teadus- ja arendustegevust.

Mereakadeemia jätkab oma tudengitele hariduse andmist kalapüügi ja -käitlemise tehnoloogia, külmutusseadmete, laeva jõuseadmete, sadamamajandamise ja meretranspordi juhtimise, tüürimehe, veeteede ohutuse korraldamise ja haldamise ning merenduse õppekavadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles