Evelyn Sepp astus Keskerakonnast välja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kauaaegne Keskerakonna liige ja Kultuurikatla juht Evelyn Sepp astus möödunud nädalal erakonnast välja.

«See oli minu isiklik otsus ja mul pole mingit soovi ega põhjust seda kommenteerida,» ütles Sepp esmaspäeval BNSile. Ka ei vastanud ta küsimusele mõne teise erakonnaga liitumise kohta.

Sepp kinnitas, et erakonnast lahkumine pole kuidagi seotud käimasoleva konkursiga Kultuurikatla juhi kohale. «Minu lepingulised kohustused Kultuurikatla ees lõpevad mai lõpus. Praegu käib juhi kohale konkurss ja tõenäoliselt ma ise ei konkureeri,» sõnas Sepp.

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali sõnul astus Sepp erakonnast välja läbi äriregistri ettevõtjaportaali ega pea parteist lahkumist kuidagi põhjendama. «Logis ID-kaardiga sisse, arvas end erakonnast välja ja ongi kõik, pole tarvis juhatuse otsust,» ütles Toobal BNSile. «Ma ei tea, miks ta sellise otsuse tegi, ja Sepp ei näinud ise ka vajadust erakonna poole pöörduda ja enda sammu selgitada,» lisas ta.

Erakonna peasekretär ei soovinud Sepa lahkumist kuidagi kommenteerida. «See on iga erakonnaliikme õigus,» ütles ta.

Sepp kuulus Keskerakonda alates 1998. aasta juuni algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles