Medvedev andis korralduse alustada Krimmis uue riigipiiri mahamärkimist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sevastopoli elanikud vaatasid möödunud nädalal suurelt ekraanilt otseülekannet Putini igaastasest otseliinist.
Sevastopoli elanikud vaatasid möödunud nädalal suurelt ekraanilt otseülekannet Putini igaastasest otseliinist. Foto: SCANPIX

Vene peaminister Dmitri Medvedev tegi piirivalveameti uuele juhile Konstantin Busõginile ülesandeks alustada viivitamatult piiri märgistamist Ukrainaga, võttes arvesse Krimmi ja Sevastopoli hiljutist ühinemist Venemaaga, ütles täna Medvedevi kõneisik Natalja Timakova.

«Peaministri esimene ülesanne Rosgranitsa uuele juhile Konstantin Busõginile on alustada viivitamatult riigipiiri märgistamist ja piiriehitiste rajamist piiril Ukrainaga, võttes arvesse Krimmi ja Sevastopoli ühinemist Venemaaga,» ütles Timakova.

Vene sõjaväelased okupeerisid veebruari lõpus pärast Ukraina presidendi Viktor Janukovõtši tagandamist Ukraina autonoomse vabariigi Krimmi, mille Moskva märtsi keskpaigas endaga liidendas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles