Tallinna-Narva maanteel sattus politseiauto avariisse

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna juhtus Ida-Virumaal liiklusõnnetus, kus liiklusjärelevalvet teinud politseiauto hakkas järele sõitma kiiruseületajale, kuid põrkas kokku tagant liikunud sõiduautoga.

Ida prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et politsei sai Ida-Virumaal Saka teeristi lähistel juhtunud avarii kohta teate kella 17.15 ajal. 

Ida prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse politseinikud tegid sel ajal igapäevast tööd Kohtla vallas Tallinna-Narva maantee 149. kilomeetril, kui märkasid kiirust ületanud sõidukit. Selleks, et sõita sõidukile järele, sooritas politseiauto juht maanteel tagasipöörde, kuid ei veendunud manöövri ohutuses. Politseiautole sõitis külje pealt sisse tagant liikunud sõiduauto Opel Vectra, täpsustas pressiesindaja hiljem.

Liiklusõnnetuse tagajärjel said kergemaid vigastusi kaks politseinikku, meedikud viisid haiglasse tervisekontrolli kaks Opelis olnud naist.

Maanteeinfokeskuse teatel oli kella 17.45 seisuga Tallinna-Narva maantee 149. kilomeetril liiklus häiritud. Amet teatas kell 19.05, et sündmuskohal on liiklus taastatud.

Liiklusõnnetuste täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustati väärteomenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles