Lõuna-Osseetia juht kaitses Venemaad ja süüdistas lääneriike topeltstandardites

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonid Tibilov.
Leonid Tibilov. Foto: SCANPIX

Lõuna-Osseetia president Leonid Tibilov ütles täna, et Lääne Ukraina-poliitikat ja käitumist 2008. aasta Gruusia sõja ajal iseloomustavad topeltstandardid.
 


«Lõuna-Osseetia rahvas teab lääne poliitika aluseks olevaid topeltstandardeid väga hästi. Lääs pigistab silma oma kontrolli all olijate kõige jõletumate metsikuste suhtes kinni ning tagab neile diplomaatilise ja meediakaitse, kuid tõstab kohutavat lärmi, kui nende agressiooni ohver kasutab seaduslikku õigust ennast kaitsta,» ütles Tibilov. «Kui Gruusia päästis kogu maailma silme all valla verise sõja Lõuna-Osseetia vastu, ei soovinud Lääs märgata sadu tsiviilohvreid, ent kui Venemaa meile appi tuli, löödi lärmi agressiooni pärast.»

«Kuulutanud Maidani äärmuslased demokraatia eest võitlejateks ja toetanud riigipööret Kiievis, üritab Lääs nüüd kleepida terroristi silti neile, kes kaitsevad inimväärikust ja võrdust Ukraina kaguosas ning süüdistab Venemaad agressiivsetes plaanides,» lisas Tibilov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles