Kolmapäevast algab abiturientidel riigieksamite periood

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Selle nädala kolmapäeval algab Eesti gümnaasiumide abiturientidel eesti keele kui teise keele eksamiga riigieksamite periood.

Eesti keele kui teise keele riigieksami kirjalik osa toimub kolmapäeval ja suuline osa kolmel päeval kolmapäevast reedeni, selgub riigieksameid korraldava sihtasutuse Innove andmetest.

Teisena on järjekorras kirjalik eesti keele eksam, mis toimub tuleva nädala kolmapäeval. Inglise keele riigieksami kirjalik osa toimub 5. mail ja suuline osa 6.-9. mail ning 12. mail. Matemaatika riigieksami toimumisajaks on 23. mai.

Eesti keele kui teise keele lisaeksami kirjalik osa toimub 26. mail ja suuline osa 26.-28. mail. Eesti keele eksami lisaeksami kuupäevaks on 30. mai, inglise keele liseksami kirjaliku osa kuupäevaks 28. mai ja suulise osa kuupäevadeks 28.-29. mai.

Rahvusvahelised prantsuse, saksa ja vene keele eksamid toimuvad SA Innove vahendusel sõltuvalt eksamile registreerijate arvust kuni neljas piirkonnas. Eksamid toimuvad ajavahemikus 12.-19. maini ja lisaeksamid ajavahemikus 2.-6. juunini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles