Strauss-Kahni eksnaine: mul polnud tema pidudest mingit aimu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominique Strauss-Kahn ja Anne Sinclair 2011. aastal veel abikaasadena.
Dominique Strauss-Kahn ja Anne Sinclair 2011. aastal veel abikaasadena. Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise valuutafondi (IMF) endise juhi Dominique Strauss-Kahni eksabikaasa sõnul polnud tal mehe sekspidudest mingit aimu. Strauss-Kahni ähvardab nüüd halvimal juhul kupeldamise eest kümneks aastaks vanglasse minek.

Rikkast perest pärit Anne Sinclair, kes kuni viimase ajani oli üks Prantsusmaa tuntumaid uudisteankruid, jättis Strauss-Kahni 2011. aastal maha, kui too oli sunnitud väidetava New Yorgi hotellirünnaku tõttu loobuma tööst IMFi juhina.

2012. aasta lõpul loobusid võimud juhtumiga seoses kriminaalsüüdistuste esitamist ning Strauss-Kahn saavutas hotelli teenijannaga kokkuleppe, makstes talle teadmata suurusjärgus kahjutasu. Väidetavalt ületas summa 1,5 miljoni dollari (1,1 miljonit eurot) piiri.

Kuulduste kohaselt aitas Sinclair mehel kahjutasu ning kohtukulude jaoks raha kokku saada. Naine pole varem oma eraelust rääkinud, kuid nüüd sõnas ta telekanalile France 2, et ta ei teadnud oma abikaasa sellisest isiksuseaspektist, mis viis mehelt ka igasuguse šansi riigi järgmiseks riigipeaks saada.

«Teate, te võite mind uskuda või mitte uskuda, kuid ma ei teadnud sellest,» sõnas Sinclair täna õhtul eetrisse minevas intervjuus. «Kui ma abiellusin Dominique’ga, teadsin, et ta on võluja, võrgutaja. Nii palju ma teadsin,» ütles Sinclair.

Sinclair lisas, et ei uskunud hetkekski New Yorgi hotelliteenija Nafissatou Diallo süüdistusi.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles