Paadunud roolijoodikule määrati 25-päevane arest

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa rikkumistest on ka joobeseisundis rooli istumised.
Osa rikkumistest on ka joobeseisundis rooli istumised. Foto: Andrus Eesmaa

Narva korrakaitsjad tabasid eile varahommikul Tallinn-Narva maanteel alkoholi tarvitanud sõidukijuhi ning politsei taotles mehele 25 päeva aresti, mille kohus ka määras.

Eile kontrollisid Narva politseinikud kontrollreidi käigus Tallinn-Narva maantee 208. kilomeetril  sõidubussi Mercedes Benz juhi kainust. Selle käigus selgus, et roolis olnud 47-aastasel Vladimiril oli alkoholijoove, teatas Ida prefektuur.

Vladimirit on ka varasemalt korduvalt karistatud joobes juhtimise eest ühiskonnakasuliku tööga.

Narva politseijaoskonna kohtuväline vanemväärteomenetleja taotles Vladimirile karistuseks aresti. Viru maakohus rahuldas taotluse ja määras karistuseks 25-päevase aresti, mida ta peab kandma ositi kuue kuu jooksul. Lisaks jättis kohus mehe viieks kuuks ilma juhtimisõiguseta.

«Varasemad karistused ei ole rikkujat mõjutanud õiguskuulekalt käituma. Kuna Vladimir jätkas oma käitumisega enda ja teiste liiklejate ohtu seadmise, siis on õigustatud rakendada karmi karistust nagu seda on arest,» ütles Narva politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Irina Reino.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles