Slovjanskis leiti jõest surnukeha, mis võib kuuluda röövitud linnavolikogu liikmele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slovjanski tulevahetuses hukkunu matused.
Slovjanski tulevahetuses hukkunu matused. Foto: SCANPIX

Slovjanskis leiti jõest mitu päeva vees olnud surnukeha, pundunud laiba tuvastamine välisel vaatlusel ei ole kuigi lihtne, ent väidetavalt sarnaneb mees kadunud linnavolikogu saadikule Vladimir Rõbakile.

Severski Donetsi jõest leitud laiba seisund viitab sellele, et tapmine võis aset leida 19. aprillil.

«Teda on raske tuvastada, aga kui surnukeha on olnud mõned päevad vees, saab teda korralikult tuvastada vaid DNA testi abil. Suure tõenäosusega tapeti ta 19. aprillil. Keegi tahtis peita kuritegu, ent keha tõusis pinnale ja reetis nad. Tegemist ei ole mingite varaste ja narkomaanidega. See, mida nad relvastamata inimesega tegid, on nende südametunnistusel,» rääkis Gorlivka politseiülem German Pristupa Ukraina väljaande cencor.net andmetel.

Erakonna Isamaa ridadesse kuuluva Gorlivka linnavolikogu saadiku Rõbaki röövisid 17. aprillil maske kandvad relvastatud isikud.

Enne röövimist püüdis Rõbak eemaldada Gorlivka linnavalitsuse hoonelt niinimetatud Donetski Rahvavabariigi lippu, ent separatistid takistasid teda.

 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles