Parvlaev Kõrgelaid jäi Sõru sadama lähistel kinni

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja pilt

Parvlaev Kõrgelaid jäi täna hommikul Hiiumaal Sõru sadama lähistel kinni, kuid sai omal jõul uuesti liikuma ning sildus umbes pooletunnise hilinemisega.

Väinamere Liinide teatel sattus kell 9.30 Triigi sadamast väljunud laev Sõru sadama lähistel põhjapuutesse ning sildus pooletunnise hilinemisega kell 11.15. Vahejuhtumi ajal oli laeval 26 reisijat ja 18 sõidukit. Reisijatele, sõidukitele ega laevale otsest ohtu ei olnud, teatas ettevõte.

Kapteni sõnul toimus juhtum ohutuna märgitud veealas. Ettevõtte kinnitusel peab uurimine selgitama, kas tegemist oli tehnilise rikkega või on merepõhja profiil talve jooksul kaardi andmetega võrreldes muutunud.

Kõrgelaiule on tellitud tuukriülevaatus ning koostöös sadamaga kontrollitakse üle ka sadama akvatoorium.

Ettevõte teatas pärastlõunal, et tuukriülevaatuse tõttu jäävad ära kell 17.30 Sõrult ja kell 19 Triigilt väljuma pidanud reis. Ülevaatuse tulemused peaksid selguma hilisõhtuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles