Piirivalve: Ukraina-Vene piirile kaevati 600 kilomeetrit tankitõrjekraave

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina piirivalvurid Donetski oblastus Uspenka külas juures, mis jääb nelja kilomeetri kaugusele Ukraina-Vene piirist.
Ukraina piirivalvurid Donetski oblastus Uspenka külas juures, mis jääb nelja kilomeetri kaugusele Ukraina-Vene piirist. Foto: SCANPIX

Ukraina-Vene piirile on 600 kilomeetri ulatuses rajatud tankitõrjekraave ja teisi insenertehnilisi rajatisi, kinnitas täna Ukraina piirivalveameti kommunikatsioonijuht Oleg Slobodjan.

Piirivalveameti teatel on kraavid ja muud rajatised mõeldud võimaliku vaenlase relvajõudude tagasihoidmine ning sissetungi peatamine, vahendas LIGABiznesInform.

Slobodjani sõnul on olukord kogu riigipiiril olnud viimastel ööpäevadel pingeline, kuid stabiilne. Gruppe, kes oleks püüdnud siseneda Ukraina territooriumile eesmärgiga destabiliseerida olukorda, vedada sisse relvi või narkootikume, ei täheldatud. Ukrainasse soovis samal perioodil siseneda 197 Vene kodanikku.

Samas on tugevdatud kontrolli territoriaalvetes Aasovi merel, kus pidevalt patrullib kaatritel viis taktikalist gruppi, mis hoiavad silma peal Ukraina rannajoonel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles