Bali lennuväljal puhkes kaaperdamisdraama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virgini lennuk.
Virgini lennuk. Foto: SCANPIX

Virgini lennufirma reisilennuk maandus täna pärast arvavat kaaperdamist Bali lennuväljal, teatas Indoneesia õhujõudude pressiesindaja. Hiljem teatasid ametnikud, et Indoneesia võimud võtsid kaaperdamises kahtlustatava isiku vahi alla.

Virgin Australia lennuk maandus täna pärast arvatavat kaaperdamist Bali lennuväljale, teatasid Indoneesia ametnikud.

«Me oleme saanud infot selle kohta, et Brisbane’ist Balile teel olnud 737-800 on  kaaperdatud,» sõnas telekanalile MetroTv lennuväe pressiesindaja Hadi Tjahjanto. Ta lisas, et tegu on Virgini lennuga.

« Piloot viitas sellele, et lennuk on kaaperdatud, teatas Indoneesia transpordiametnik Harry Bhakti. Saime infot selle kohta, nagu oleks üks reisija üritanud kokpiti tungida, me uurime seda,» sõnas Bhakti.

Reisija Palani Mohan, kelle lend oli just Balilt lahkumas, sõnas uudisteagentuurile AFP, et kapten teatas reisijatele, et õhkutõus lükkub määramatu ajani edasi, kuna Bali lennuväljal on kaaperdatud lennuk.

BBC teatel sõnas üks Virgini esindaja, et kaaperdamises kahtlustatav reisija oli purjus ja intsidendi näol on tegu arusaamatusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles