Rongiõnnetuse kannatanud on esitanud kahjunõudeid 4000 euro eest

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongiõnnetus Raasiku ülesõidul.
Rongiõnnetus Raasiku ülesõidul. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eelmisel nädalal Raasikul toimunud rongiõnnetuses kannatanutest on tänaseks pöördunud ERGO poole üheksa inimest, neist kuus on nüüdseks esitanud ka taotluse isiku- või varakahjude hüvitamiseks kogusummas ligi 4000 eurot.

ERGO Insurance kahjukäsitluse osakonna juhataja Caterina Lepvalts kinnitab, et taotlusi vaadatakse läbi jooksvalt. «Alates järgmise nädala keskpaigast hakkame hüvitisi  ka taotluste esitamise järjekorras välja maksma,» ütles Lepvalts. «Ehkki kõigil kannatanutel on tulenevalt seadusest aega pöörduda meie poole isikukahjunõuetega kolme aasta jooksul ja varakahjunõuetega 1,5 aasta jooksul, kutsume kõiki kannatanuid siiski üles tegema seda võimalikult kiiresti, et juhtum kõigi kannatanute jaoks ruttu lahendada,» soovitas Lepvalts.

ERGO esindajad kohtusid täna Elroni juhatuse liikmetega, et arutada juhtumi vara- kui isikukahjude sujuvat käsitlemist.

Rongile tekitatud kahju suurus ei ole praeguseks veel selgunud, esialgsetel andmetel võtab see aega vähemalt poolteist kuud. Vastavalt liikluskindlustuse seadusele kuulub hüvitamisele kuni üks miljon eurot nii rongile kui raudteele tekkinud varakahjude hüvitamiseks.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles