Peskov: Putin ja Obama pole suhtlust katkestanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pervõi Kanali peadirektor Konstantin Ernst (vasakul), Vene president Vladimir Putin ja riigipea pressisekretär Dmitri Peskov (paremal).
Pervõi Kanali peadirektor Konstantin Ernst (vasakul), Vene president Vladimir Putin ja riigipea pressisekretär Dmitri Peskov (paremal). Foto: SCANPIX

Venemaa presidendi Vladimir Putini pressisekretär Dmitri Peskov lükkas tagasi meedias ilmunud väited sellest, nagu oleks Putini ja USA presidendi Barack Obama dialoog Ukraina sündmuste pärast katkenud.

«Vestlused jätkuvad küllaltki regulaarselt. Kaks presidenti jutlesid viimati eelmisel nädalal. Praegu on lahkarvamusi küllaltki palju, seetõttu on dialoogid küllaltki jäigad, kuid suhtlemine siiski jätkub,» selgitas ta raadiojaamale Ehho Moskvõ.

USA ajaleht The Daily Beast kirjutas, et Putin otsustas enda ja Obama omavahelisse suhtlusesse, mis alates Ukraina kriisi puhkemisest on olnud regulaarne, teha pausi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles