Prantsuse politseinikele esitati süüdistus Kanada turisti vägistamises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariis politsei peakorter aadressil 36 Quai des Orfevre
Pariis politsei peakorter aadressil 36 Quai des Orfevre Foto: Wikipedia.org

Eile esitatai kahele Perantsus eliitüksuse politsenikule süüdistus Kanada turisti vägistamises.

Prantsusmaa sisministri Bernard Cazeneuve`i sõnul peavad need kaks politseinikut oma teo eest täit vastutust kandma kui nad süüdi mõistetakse, edastab AFP.

Prantsusmaal arreteeriti neli politseinikku pärast seda kui üks 34-aastane kanadalanna esitas avalduse, et teda vägistati möödunud nädala neljapäeval Pariisi politsei peakorteris.

Kaks organiseeritud kuritegevuse vastu võitleva politseiüksuse liiget jäeti vahi alla, ülejäänut kaks aga vabastati, kuna nende kohta puudusid tõendid.

Kohtudokumentide andmetel kohtus naine politseinikega kohalikus Iiri pubis, mis on Pariisi politsenike üks lemmikkohti.

Mehed tahtsid naisele oma tööpaika tutvustada ning naine läks vabatahtlikult nendega kaasa. Politsei peakorter on publi lähedal turistide seas populaarses Saint-Micheli rajoonis, asudes aadressil 36 Quai des Orfevre.

Hiljem teatas naine politseile, et teda rünnati ja vägistati seal. Naisele tehti arstlik läbivaatus ning DNA-test, kuid tulemusi ei ole veel avalikustatud.

Üks politseinikest tunnistas kanadalannaga seksimise üles, kuid eitas et tegemist oleks olnud vägistamisega.

Uurimise lähedal seisva allika andmetel kadusid pärasts eda kui käivitati uurimine kummalisel viisol naise prillid ja sokid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles