Türisalus tappis kurjategija mehe

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Harjumaal Harku vallas Türisalus tappis mees eelmise nädala lõpus kahtlustuse kohaselt ühise joomingu käigus teise mehe.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul sai politsei laupäeva varahommikul kella 6.15 ajal teate, et Türisalus leiti suvilast terariistahaavaga 57-aastase mehe surnukeha. Politsei viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 55-aastase mehe.

Prokuratuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et kahtlustatava vahistamist prokuratuur ei taotlenud, sest tegu on 55-aastase varem kuritegude eest karistamata inimesega, kel on kindel töö- ja elukoht ning kes ise juhtunust teatas. «Samuti on tapetu kahtlustatava ammune tuttav ja tapmine pandi toime ühise alkoholitarvitamise käigus,» ütles ta.

Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmist käsitleva paragrahvi alusel, mis lubab kohtus süüdimõistmisel karistada kuue- kuni 15-aastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles