Rongiõnnetuse kannatanud on esitanud kahjunõudeid pea 6000 euro eest

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16. aprillil juhtus Harjumaal Raasiku raudteeülesõidul traagiline avarii, milles hukkus kaks inimest.
16. aprillil juhtus Harjumaal Raasiku raudteeülesõidul traagiline avarii, milles hukkus kaks inimest. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

ERGO teeb täna õhtuks väljamaksed esimesele kolmele Raasiku rongiõnnetuses kannatanule kokku 2200 euro ulatuses. Isiku- ja varakahjunõudeid on praeguseks laekunud 20 inimeselt summas 5800 eurot.

ERGO Insurance SE kahjukäsitluse osakonna juhataja Caterina Lepvalts kinnitab, et taotlusi vaadatakse läbi nende laekumise järjekorras. «Alustasime eilsest väljamaksete tegemist, paralleelselt jätkame uute hüvitistaotluste läbivaatamist ning väljamaksmist,» selgitas Lepvalts. «Mida rutem inimesed meie poole pöörduvad, seda kiiremini saame olukorra nende jaoks lahendada,» lisas ta.

Kõigil kannatanutel on tulenevalt seadusest aega pöörduda kindlustusseltsi poole isikukahjunõuetega kolme aasta jooksul ja varakahjunõuetega 1,5 aasta jooksul.

Rongile tekitatud kahju lõplik suurus ei ole veel selgunud, see võtab aega kokku vähemalt poolteist kuud. Vastavalt liikluskindlustuse seadusele kuulub hüvitamisele kuni üks miljon eurot nii rongile kui raudteele tekkinud varakahjude hüvitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles