Kuressaare linnapea peres on oodata järelkasvu

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes ja Riina Hanso ning nende laps Henri Kristjan
Hannes ja Riina Hanso ning nende laps Henri Kristjan Foto: Liis Treimann

Selle sügise teises pooles on Kuressaare linnapea Hannes Hanso ja ta kaasa Riina peres sündimas teine ühine laps.

Silmnähtavalt säravad Riina ja Hannes tõdesid, et lapsuke peaks praegustel andmetel sündima novembris, kirjutab Saarte Hääl. «Pigem novembri lõpus, detsembri alguses isegi,» täpsustas Riina Hanso.

Hannes Hanso märkis, et kuna nende esimene ühine laps Henri Kristjan on praegu umbes aastane, siis võiks ju vähemalt üks enam-vähem samaealine veel kodus olla. «Mida ühe-ealisemalt nad kasvavad, seda toredam neil on. Saavad mõne aasta pärast koos mängida,» tähendas ta.

Maikuus on ees ootamas europarlamendi valimised ja kui peaks juhtuma, et Hannes Hanso osutub valituks, on ta veendunud, et oodatav laps peab ikka Saaremaal sündima. «Võib minna nii või naa, aga kaldun arvama, et temast saab ikka Kuressaare kodanik,» nentis ta.

Hannes naeris, et Kuressaare kipub nende pere jaoks viljakas olema. «Meil Kuressaares läheb kuidagi eriti hästi, Endi (Henri Kristjan – toim) ka ju sattus teele, kui ooperipäevadelt tulime,» sõnas ta muiates. Küsimusele, millist kultuuriüritust Hansod nüüd siis hiljuti vaatamas käisid, naersid mõlemad vastuseks, et «süüdi» on lihtsalt Kuressaare hea aura.

Eelmisest abielust on Hannes Hansol poeg Toomas ja tütar Saara Triinu, kes elavad oma emaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles