Läänemaal juhtunud liiklusõnnetuses sai viga kaheksa inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Läänemaal juhtus liiklusõnnetus, milles sai viga ühes sõiduautos viibinud kaheksa inimest.

Liiklusõnnetus juhtus täna kella 16.25 paiku Läänemaal Ridala vallas Haapsalu-Laiküla maantee 14. kilomeetril, teatas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Esialgsetel andmetel pidurdas Haapsalu poolt Laiküla suunas liikunud sõiduauto Honda juht, 37-aastane mees ootamatult, kaotas selle tagajärjel juhitavuse ning sõitis teelt välja kraavi.

Viiekohalises sõiduautos viibis peale juhi veel seitse inimest, kaks naist ning viis meest. Kõik sõidukis olnud kaheksa inimest said viga. Esialgsetel andmetel võis autot juhtinud mees olla joobes.

Lääne prefektuuri korrakaitsebüroo juhi Kalvi Almoseni sõnul on selline kambakesi autos sõitmine enamasti seotud alkoholi tarvitamise ning kas kodudesse või järgmisesse peokohta sõitmisega.

«Äärmiselt kahetsusväärne on see, et keegi kaheksaliikmelisest seltskonnast ei mõelnud sellele, et nii hulgakesi sõitmine võib lõppeda kogu sõpruskonnale äärmiselt raskete tagajärgedega. Lihtne reegel on see, et kui kainet juhti ja igale sõitjale oma turvavööd ei leita, siis tuleb see sõit lihtsalt edasi lükata või ära jätta. Ideaalis leidub igas seltskonnas üks tõeline sõber, kes on nõus teiste ohutuse nimel kaineks jääma ning teistel silma peal hoidma,» ütles ta.

Liiklusõnnetuse kõik täpsemad asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles