Narva-Jõesuus sattusid kolm last uppumisohtu

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva-Jõesuu rand.
Narva-Jõesuu rand. Foto: Egert Kamenik.

Täna päeval sattusid ohtu kolm last, kelle kummipaat merekaldast umbes 250 meetri kaugusel ümber läks; lapsed tõi kaldale tagasi isa.

Häirekeskusele teatati kell 12.39, et Narva-Jõesuus on paat kolme lapsega kaldast eemal ümber läinud ning 6-, 10- ja 13-aastased lapsed on vees, vahendas Ida-Eesti päästekeskuse pressiesindaja.

Päästjate kohale jõudmise ajaks oli isa vette kukkunud laste juurde ise ujunud ja nad kaldale toonud. Meedikud kontrollisid laste tervislikku seisundit kohapeal.

Päästekesus paneb inimestele südamele valvata oma lapsi. Päästekeskus soovitab olla lapse kõrval isegi siis, kui ta on vees ujumisrõnga, madratsiga või kummipaadiga.

Ujuma tohiks minna, kui vee temperatuur on vähemalt 19 °C. Soovitatav on valida ujumiseks veesügavus nii, et seistes ulatuksid jalad põhja. Samuti tuleks vette minna, mitte hüpata. Alkoholi tarvitanuna ei tohi mingil juhul vette minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles