Narvas hukkus tulekahjus inimene

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narvas puhkes tulekahju.
Narvas puhkes tulekahju. Foto: Päästeamet

Täna varahommikul puhkenud tulekahju kustutamisel leiti korterist hukkunud mees.

Häirekeskus sai teate tulekahjust Narva linnas V.Gerassimovi tänaval hommikul kell 05.47. Teataja sõnul immitseb viiendal korrusel asuvast korterist suitsu ja korteris võib olla ka inimene.

Nelja minutiga esimesena sündmuskohale saabunud Narva komando päästemeeskond sisenes eluruumidesse ja alustasid inimese otsinguid ning kustutustöid. Kahetoalises korteris põles ühes eluruumis diivan. Kõrvaltoast voodist leiti 40ndates aastates mees, kelle elustamine kahjuks tulemusi ei andnud.

Tulekahju kustutati kell 06.23. Tulekahju tagajärjel sai  korter tule- ning suitsukahjustusi. Korteri põrandalt leiti patareideta suitsuandur. Päästjad juhivad tähelepanu, et elusid aitab päästa vaid töökorras suitsuandur, mis annab toimunud tulekahjust teada algfaasis, kus on võimalik veel vältida raskeid tagajärgi. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Eestis on käesoleval aastal tulekahjudes hukkunud 24 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles